RESTABLIDA LA CIRCULACIÓ D’AUTOBUSOS DE L’EMT I TAXIS A LA PLAÇA DE BRUGES

0
134

VALÈNCIA, DIJOUS 29 DE NOVEMBRE DE 2018

Des de demà, les línies 7, 27 i 73 de l’EMT recuperen el seu recorregut habitual

Al llarg de la jornada de hui, el servici de Mobilitat Sostenible realitza les actuacions per al restabliment de la circulació d’autobusos de l’EMT i taxis a la plaça Ciutat de Bruges, després de la retirada dels últims materials de les obres de l’aparcament Centre HistòricMercat Central, que ocupaven bona part de la calçada. Així, des de demà divendres a primera hora les línies 7, 27 i 73 de l’EMT recuperaran el seu recorregut habitual.

Es repintaran els senyals que marquen tant la rotonda d’ús exclusiu per a EMT/Taxi com les parades de taxi davant dels accessos al Mercat Central des de la plaça Ciutat de Bruges. A partir de demà, les línies 7 i 27 de l’EMT entraran de nou directament des de la plaça de Sant Agustí a l’avinguda de l’Oest, realitzaran el canvi de sentit en la plaça de Ciutat de Bruges i reprendran les parades de l’avinguda de l’Oest (imparell)–Sant Agustí i la de Mercat Central–Llotja. Per la seua banda, la línia 73 en direcció Sant Isidre reprendrà el seu recorregut habitual per Sant Agustí, l’avinguda de l’Oest, Carda, Murillo i Quart i reprendrà les parades de l’avinguda de l’Oest (imparell)–Sant Agustí, Mercat Central–Llotja i Carda–Moro Zeid.

DEIXAR RESPOSTA