ELS AUTOBUSOS DE L’EMT SERAN GRATUÏTS DURANT LA MARATÓ DE VALÈNCIA

0
351

VALÈNCIA, MIÉRCOLES 27 DE NOVEMBRE DE 2019

EMT oferirà un servici especial d’alta freqüència entre les 6.00 h. i les 8.00 h. per a facilitar l’arribada dels corredors a la zona d’eixida.

L’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) oferirà el pròxim 1 de desembre un servici especial gratuït fins a les 16.00 hores per a tota la ciutat amb motiu de la celebració de la Marató de València. L’entitat també reforçarà les línies 35, 95 i 99 per a facilitar l’arribada dels corredors fins a la zona d’eixida de la prova.

L’EMT i la Marató València Trinidad Alfonso EDP han unit forces un any més per a afavorir als corredors i corredores, familiars i visitants la mobilitat a la ciutat amb els autobusos públics. Fruit d’este acord també s’han editat 10.000 targetes móbilis commemoratives per a la Marató que es distribuiran en els punts de venda habituals i la OAC.

Diumenge que ve EMT oferirà un servici especial d’alta freqüència entre les 6.00 h. i les 8.00 h. per a traslladar a les persones participants i acompanyants a l’eixida de la prova. En concret, este reforç del servici donarà a la línia 35 una freqüència de pas de 5 i 8 minuts; a la línia 95, de 10 minuts, i a la línia 99, de 8 minuts.

Cal recordar que a partir de les 11.00 hores la línia 35 arribarà des de Germanies fins a la rotonda d’Amado Granell Mesado amb Germans Maristes, i que la línia 95 quedarà suprimida a partir de les 8.00 h. Respecte a la línia 99, a partir de les 8.30 h. anirà des de Campos Crespo amb Tres Creus fins a la rotonda del Centre Comercial El Saler.

Amb este dispositiu especial reafirmem el compromís de l’EMT per donar servicis de qualitat a tota la gent de València. Un esdeveniment internacional tan important com és la Marató fa que milers de persones participen, que es moguen i gaudisquen de la ciutat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Dins d’este dispositiu especial amb motiu de la Marató es reforçarà el servici de persones informadores a peu de carrer des de les 6.00 h. a les 9.00 h. en punts estratègics. A més, es reforçarà el servici telefònic d’atenció al client i l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania realitzarà una obertura especial el diumenge al matí.

Fruit de l’acord entre l’EMT i la Marató també s’han atorgat més de 2.000 passes unipersonals perquè el voluntariat de la prova puga viatjar en els autobusos de l’EMT des del divendres 29 de novembre fins al diumenge 1.

A més, amb motiu de la celebració de la Fira del Corredor, EMT augmentarà el dissabte els servicis de les línies 35 i 95.

REFORÇOS DE L’EMT AMB MOTIU DEL BLACK FRIDAY.

L’empresa municipal també té previst amb motiu del Black Friday incrementar el servici del 39 % de les seues línies el divendres 29 de 15.30 hores a 23.00 hores, mentre que el dissabte 30 també reforçarà el 36 % de les seues línies durant el torn de vesprada. D’esta manera l’empresa pretén donar resposta a les necessitats de les persones usuàries, ja que l’any passat es va registrar un increment en el nombre de passatgers en eixa data.

En el Black Friday també volem oferir servici públic de qualitat perquè la gent puga gaudir de les compres en el xicotet comerç, en el de proximitat, en tots els barris i en el centre de València”, ha assegurat Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA