EMT ESTRENA UN SISTEMA PER AL CONTROL INTEGRAL DELS SEUS AUTOBUSOS

0
396

La sala d’operacions d’EMT ha estrenat un nou panell de control (videowall), mitjançant el qual tots/es els/les inspectors cap encarregats de portar el control de les línies podran conèixer de primera mà la situació general de la xarxa en temps real.

El nou sistema es compon de 12 monitors d’alta resolució que conformen tres panells diferents. En el primer d’ells, s’ofereixen les dades de puntualitat, regularitat i freqüència de tota la xarxa.

En el centre de la pantalla es troba un mapa amb la densitat de trànsit de la ciutat i un sistema d’alertes connectat amb els principals agents de mobilitat de la ciutat on apareix qualsevol incidència.

Finalment, a l’altre lateral, es pot consultar la situació de totes les línies d’autobusos de manera individual amb informació sobre la seua puntualitat, la seua regularitat, la seua freqüència, el temps de descans promig de cada conductor/a, complets, incidències, etc…

El cap de la sala del Centre de Regulació del Trànsit (CRT) d’EMT serà l’encarregat de gestionar este panell de control i amb ell podrà accedir i comentar amb la resta qualsevol incidència en les línies. Gràcies a este sistema, EMT podrà respondre de manera més ràpida i eficient davant situacions no programades, com ara els problemes ocasionats per estacionaments indeguts d’altres vehicles. A més, s’avaluarà i es controlarà en temps real la situació de la xarxa d’autobusos.

DEIXAR RESPOSTA