EL PRESIDENT D’EMT ENTREGA EL PREMI DEL CONCURS “DISSENYA LA MÓBILIS D’EMT VALÈNCIA”

0
437

El regidor de Mobilitat Sostenible i president d’EMT, Giuseppe Grezzi, ha entregat hui el premi del concurs “Dissenya la Móbilis d’EMT València” a Malena Galbarino Fons, alumna de 6é de Primària del CEIP Lluís de Santàngel del Saler. La seua creació apareixerà en 25.000 targetes Móbilis, que estaran disponibles en les pròximes setmanes en les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i punts de venda habituals. En l’acte de lliurament del premi el regidor també ha respost a les preguntes de l’alumnat sobre la mobilitat sostenible i el servici públic que presta EMT. Un total de 66 col·legis dels barris i pobles de València han participat enguany amb més de 4.000 dibuixos en el concurs de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible convocat per EMT València amb l’objectiu que l’alumnat conega la importància de l’ús del transport públic per a tindre una ciutat més amable i respectuosa amb el medi ambient.

DEIXAR RESPOSTA