EMT REFORÇA EL SEU SERVICI DE CARA A L’INICI DEL CURS ESCOLAR I UNIVERSITARI

0
372

València, dissabte 10 de setembre de 2022

Els nous horaris incorporen reforços generalitzats en tota la xarxa per a adaptar-se a l’increment de la demanda habitual després de l’estiu

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT),  ha reforçat l’oferta de les seues línies per a seguir millorant les freqüències de pas dels autobusos amb l’inici de l’activitat escolar i universitària la pròxima setmana. Estos increments se sumen als realitzats de forma escalonada des de l’inici de setembre amb la tornada a l’activitat laboral després de les vacances d’estiu.

El president de l’entitat, Giuseppe Grezzi, ha destacat que els nous horaris, que es poden consultar en l’App i web d’EMT València, incorporen “reforços generalitzats en tota xarxa per a adaptar-se a l’increment de la demanda habitual després de l’estiu”.

“Arranquem el nou curs realitzant més esforços per a oferir a la ciutadania el transport públic que mereix, amb un servici de màxima qualitat i amb millors freqüències. Estes millores, juntament amb altres mesures com la rebaixa del preu del bonobús i l’EMT Jove, contribuixen a consolidar els autobusos municipals com la millor opció per moure’s per la ciutat de manera còmoda, ràpida i sostenible”, ha afegit el regidor.

Com a novetat, es manté l’oferta reforçada del servici de platges de les línies 19 i 32, que operen de dia i de nit, per a facilitar els desplaçaments cap a la zona marítima. A més, s’ha incrementat el número de viatges  en la línia 4 per a millorar la connexió del veïnat de Natzaret amb el centre de la ciutat. També la de la línia 95 en tota la franja del llit del Túria o la 93 per reforçar el servici en la zona del Passeig Marítim.

Per altra part, s’ha previst un increment del servici de la línia 24, que connecta el centre de la ciutat amb El Saler i El Palmar, especialment els caps de setmana i en horari nocturn. A més, la línia ja ha reprès el seu recorregut habitual per a accedir al casc urbà de El Palmar.

De cara a la tornada a les classes, la línia 73 torna a realitzar les entrades al CIPFP Misericòrdia i s’ha reactivat la línia 63 per a connectar els dies laborables l’Estació del Nord amb el campus de Burjassot. A més, la línia 98 ha recuperat el recorregut final per arribar a l’Estació del Cabanyal i així facilitar la connexió entre l’estació el campus universitari de Tarongers.

Finalment, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha reobert per a atendre les consultes dels universitaris de cara al començament de les classes.

DEIXAR RESPOSTA