“LES DONES QUE ET MOUEN”, L’AUTOBÚS D’EMT PER A REIVINDICAR EL 8M

0
186

L’autobús “Les dones que et mouen” de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València recorre este cap de setmana diferents barris de la ciutat per a recollir missatges inspiradors i reivindicatius de la ciutadania amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

El president d’EMT València i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i la regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucía Beamud, han visitat este matí este autobús en Russafa, on han volgut escriure en l’exterior del vehicle un missatge sobre les dones que ens representen, inspiren i ens mouen cada dia.

L’autobús es desplaçarà per diferents punts de la ciutat, com la zona del Mestalla, el passeig Marítim o la plaça de bous perquè tota la ciutadania puga participar en esta acció. Posteriorment, circularà amb este disseny exterior pels carrers de la ciutat donant visibilitat a les veus que reivindiquen una societat igualitària i sense discriminació.

A més, l’EMT aprofitarà esta acció per a reforçar la informació sobre les parades violeta (parades a demanda), un servei que en l’últim any ha sigut utilitzat per més de 3.000 dones, i sobre el protocol contra la violència sexual a bord de l’autobús.

DEIXAR RESPOSTA