Mobilitat sostenible: tria, canvia i combina

0
277

Estem davant d’unes dates molt especials per a tots els que cada dia ens ocupem de la mobilitat sostenible. D’ací a molt poc donarem pas a la Setmana de la Mobilitat, un moviment europeu que pretén posar en valor el repte de les ciutats per a un present i futur més sostenible i respectuós amb nosaltres mateixos i amb el medi ambient i que en València està preparant-se amb moltes activitats per part de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic. I què millor manera de donar-li la benvinguda que dedicant les pròximes setmanes a parlar-te de la ‘Mobilitat Sostenible’, la nova temàtica de Viatjant Junts Cada Dia d’EMT València.

Creiem en una ciutat en la que tu tries mitjans i moments per combinar la millor forma d’arribar al teu destí. Mirant per tu, per la teua salut, pel teu futur. Cuidant al màxim la teua ciutat, reduint la contaminació. Intentant, entre tots, crear un model d’una València més sostenible per poder-la disfrutar en el futur tant com fins ara.

Així que en les pròximes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València per donar suport a aquesta mobilitat sostenible, i com pots fer-ho tu també. I atent perquè d’ací a molt poc et desvetllarem totes les activitats i sorpreses que en EMT València estem treballant per a la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc del 16 al 22 setembre 2015.

També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viajandojuntoscadadia.com, perquè aquí et desgranarem el com i el per què d’aquesta línia temàtica.

cartel_final_movilidad_(1)

DEIXAR RESPOSTA