EMT REFORÇARÀ AMB UN CENTENAR DE CONDUCTORS LA NIT DE SANT JOAN I OFERERIRÀ 75.000 PLACES ADDICIONALS, 10.000 MÉS QUE L’ANY PASSAT

0
169

VALÈNCIA, DIJOUS 22 DE JUNY DE 2017

Un servici especial de la línia 25 connectarà tota la nit el centre de la ciutat amb el Perellonet i, a més, les línies 2, 20, 23, 25, 29 i 32 tindran servici 24 hores, una més que l’any passat

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) reforçarà el seu servici per a la nit de Sant Joan oferint autobusos tota la nit en les línies L2, L20, L23, L25 L29 i L32, és a dir, una més que l’any passat. Per a donar resposta a la demanda s’incrementarà en un centenar de conductors respecte al servici programat de platges, el que suposa un increment de 75.000 places addicionals, 10.000 més que l’any passat.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giusepe Grezzi, ha demanat a les persones que s’aproparan a les platges este divendres, que ho facen amb temps i deixen els cotxes a casa. “El millor per a gaudir d’eixa nit és anar a prop de la mar passejant, en bici o en transport públic, per això és tan important l’esforç que es farà des de l’EMT”, ha destacat el regidor. En este sentit ha volgut agrair el treball que realitzaran els conductors i conductores per a que la festa puga discórrer amb normalitat.

El dispositiu especial de l’EMT començarà a les 18.00 hores del divendres 23 de juny i acabarà a les 8.00 del matí del dia següent. A banda de l’oferta continua de les sis línies (2, 20, 23, 25, 29 i 32), s’ampliarà l’horari de les línies 19, 31 i 95 fins a les 00.00 hores i s’augmentarà la freqüència de pas.

D’altra banda, el servici especial de platja al Perrellonet amb la línia L25 es prolongarà fins a les 8.00 del matí. De la mateixa forma, el dia 24 a partir de primera hora del matí EMT reforçarà el servici sentit Perellonet-València per a que totes les persones que s’han quedat a dormir als apartaments tinguen una tornada a casa més ràpida i efectiva.

DEIXAR RESPOSTA