EMT València i PAM! 15: guanyadors del concurs

0
206

Vols saber quins són els guanyadors del concurs Transport]ART[e organitzat per PAM!15 i EMT València? Ací pots veure els finalistes d’aquesta passada edició en què vam rebre propostes molt interessants, algunes de les quals podràs anar veient aquests dies a la ciutat, en les nostres marquesines, parades … i en alguna acció especial. D’entre totes les propostes presentades, els guanyadors del nostre concurs van ser tres que ens van captivar des del principi, i que pots trobar-te en els nostres suports fins al 31 de maig:

  • Joaquín Artime amb l’obra “Sueb que te llevo” consistent en un vinilat de 2 autobusos i una acció especial a la marquesina de la parada d’autobús Plaça de Ajuntament-Cotanda, línia 2.
  • Glòria Rossi / Raquel Pineda amb l’obra “Diario de una deriva”, que pots veure en autobusos de la línia 64.
  • Soraya Santamaría amb l’obra “Se busca…”, de la qual pots observar les seves obres en marquesines de diferents zones de la ciutat, i també alguna que altra sorpresa que aniràs trobant en els llocs més insospitats…

Això és el que et podem comptar … de moment. Atent perquè molt aviat et desvetllarem més sorpreses, aquest concurs dóna molt més de si i t’ho comptarem, com sempre, en Viatjant Junts Cada Dia. Mentrestant, aquí pots anar veient un avançament: 20150515_124858   IMG_4036     111

DEIXAR RESPOSTA