LES NOVES LÍNIES DE L’EMT INCREMENTEN UN 2,3 % LES PERSONES TRANSPORTADES

0
326

VALÈNCIA, DIMARTS 27 DE FEBRER DE 2018

El 96,68 per cent dels viatges han eixit de manera puntual.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha fet públic el primer balanç després de les millores de la nova xarxa de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT). “Les millores ja es noten a les línies. Només tres dies han sigut necessaris per consolidar les millores plantejades en l’EMT i que les persones usuàries les facen seues. De fet, des de dijous i fins diumenge les dades de viatgers són positives, amb un creixement del 2,3 per cent en les línies millorades el darrer dijous”, ha explicat.

A més, el 96,68 % dels viatges de les línies millorades el dia 22 han eixit amb puntualitat. Això vol dir que, després del lògic període d’adaptació, la nova xarxa comença a operar amb els mateixos paràmetres de qualitat habituals a l’EMT.

La línia que més passatgers ha guanyat ha sigut la 99, ja que millora notablement el seu itinerari en connectar als veïns i veïnes de la Malva-rosa. De dijous a diumenge ha tingut una pujada del 48,3% respecte als mateixos dies de l’any anterior, passant de 32.592 als 48.350 persones transportades enguany.

També ha tingut un comportament molt bo la línia 92, on es nota la incorporació de nous autobusos articulats híbrids amb més capacitat i per tant, amb possibilitat de transportar més passatgers i passatgeres per viatge. El creixement ha sigut del 19 %, passant de 44.621 a 53.113 validacions.

També han registrat pujades les línies 98 (15,5 %), 18 (7,3 %), 95 (6,9 %) i la 25 (6,1 %). Per contra, la L94 i la L93 han baixat en validacions donat que, en el primer cas, deixa de fer l’eix de l’avinguda del Port (que ara fa la L99) i, en el segon, es tracta de la comparació amb les línies L3 i L41.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i la gerència de l’EMT han volgut agrair l’esforç dels conductors i conductores i la paciència dels usuaris i usuàries. “Som conscients que els canvis, encara que siguen per a millorar, sempre suposen un sobreesforç i poden ocasionar problemes a l’inici, però estem convençuts que en breu es voran tots els avantatges d’estes millores”, ha afirmat Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA