EL DIA 1 HI HAURÀ UN SERVICI ESPECIAL DE L’EMT DES DE LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT FINS AL CEMENTERI GENERAL

0
135

VALÈNCIA, DIUMENGE 28 D’OCTUBRE DE 2018

Una línia connectarà la porta principal del Cementeri amb la zona de l’ampliació

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha organitzat un dispositiu per a la festivitat de Tots Sants que inclourà reforços d’algunes línies i servicis especials: una línia llançadora des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General, i una altra línia que connectarà el Tanatori Municipal fins a l’ampliació del cementeri.

L’EMT, que ha posat en marxa estos reforços durant el cap de setmana, continuarà amb més oferta de desplaçaments durant el dilluns i dimarts. Concretament, s’incrementarà en un 15% el servici de la línia 9; en un 39% el de la 10, i en un 166% el de la 99. El dimecres 31 hi ha un increment major que suposarà que la línia 10 tinga una freqüència de cinc minuts, aproximadament.

El dia «gran» dels reforços serà el festiu, dia 1 de novembre, amb l’augment de les freqüències de pas de les línies 9 (que serà de 10 a 12 minuts), 10 (inferior a cinc minuts) i 99 (de 10 minuts). El nou itinerari de la línia 18 també augmentarà el seu servici en un 100%, per a millorar-nw la freqüència de pas.

A estos servicis s’afegixen l’especial, que conduirà des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General, amb una freqüència de pas d’entre 6 a 7 minuts, i el que connectarà el Tanatori fins a l’ampliació del cementeri, de 9.30 a 17 hores i amb una freqüència d’entre 10 a 15 minuts.

DEIXAR RESPOSTA