Les 3 històries guanyadores del concurs Transport]ART[e de PAM! 15 i EMT València

0
212

Si fa uns dies et comptàvem els guanyadors del concurs Transport]ART[e organitzat per PAM!15 i EMT València, avui us desvetllem les propostes artístiques per les quals han resultat elegits. En realitat, segur que les has pogut veure en els nostres busos o marquesines en les últimes setmanes, component unes obres en moviment que juguen amb les formes, amb els conceptes, amb les paraules…

Ha sigut una activitat molt especial, i des del primer moment ens vam posar a treballar tant des de l’organització de PAM!15 com des d’EMT València per aconseguir que el resultat final de les obres fora el més proper i òptim a la idea dels seus artistes. Per això, estem molt contents amb el resultat, però també amb el procés, tota una experiència artística que ha transformat algunes de les nostres marquesines i busos en més enllà que suports.

D’entre totes les propostes presentades, els guanyadors del nostre concurs van ser aquestes tres que ens van captivar des del principi, i que encara pots trobar-te en els nostres suports fins al 31 de maig:

  • Joaquín Artime amb l’obra “Sube que te llevo” consistent en un vinilat de 2 autobusos i una acció especial a la marquesina de la parada d’autobús Plaça de Ajuntament-Cotanda, línia 2.
  • Glòria Rossi / Raquel Pineda amb l’obra “Diario de una deriva”, que pots veure en autobusos de la línia 64.
  • Soraya Santamaría amb l’obra “Se busca…”, de la qual pots observar les seues obres en marquesines de diferents zones de la ciutat, i també alguna que altra sorpresa que aniràs trobant en els llocs més insospitats…

Gràcies a l’organització de PAM! 15 per haver-nos fet part de la seva reflexió artística, i a tot l’equip del congrés per obrir-nos les portes a seguir creixent amb ells. Ha sigut una aventura molt especial, i que segur que molt aviat porta de nou sorpreses…

DEIXAR RESPOSTA