El temps, perquè els teus segons són el primer per EMT València

0
171

En EMT València estem hui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada dia: el temps, el teu. Creiem que el teu temps és el bé més valuós, i per això cada dia els nostres busos eixen disposats a donar el màxim a cada segon. Puntuals, precisos, tractant que tu també sigues àgil i eficaç. Perquè el temps no se t’escape a l’asfalt, ni lluny d’ell, i et permeta arribar a on vols sense causar-te problemes.

Volem transmetre en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT València com intentem ser cada dia més rigorosos amb el temps. Sabem que quan pujes als nostres busos esperes que complim amb els nostres horaris sense vacil·lar ni un segon, i encara que òbviament no sempre és així (per raons pròpies o alienes) els nostres percentatges de puntualitat estan en cotes elevades, com podràs comprovar usant regularment les nostres línies i com et mostrarem aquests dies amb dades.

Pujant-te en un bus d’EMT València, també tens més possibilitats de ser puntual amb els teus horaris. Perquè usant el transport públic i deixant la teua moto o cotxe a casa, evites problemes d’aparcament, d’estrès al volant o als comandaments del teu vehicle, de trànsit fins i tot. Si no has calculat quant t’estalvies (i també a la butxaca), t’animarem a fer-ho aquests propers dies amb exemples pràctics.

En les properes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València per ser rigorosos amb el rellotge. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital. Atent a www.viajandojuntoscadadia.com, perquè aquí et desgranarem el com i el per què d’aquesta línia temàtica.

tiempo_final

DEIXAR RESPOSTA