L’EMT OFERIX NOVETATS EN EL SISTEMA DE PAGAMENT DELS AUTOBUSOS

0
160

VALÈNCIA, DIVENDRES 1 DE MARÇ DE 2019

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, considera que «es tracta d’un abans i un després en el transport col·lectiu a nivell internacional»

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha presentat hui la nova forma de pagament amb targeta per als autobusos de l’EMT. Esta innovació s’aplicarà inicialment als autobusos de les línies 25 i 95, les dos línies més concorregudes, per a ampliar-la posteriorment a tota la flota. Grezzi considera que «es tracta d’un abans i un després en el transport col·lectiu a nivell internacional».

Els usuaris que paguen amb targeta tindran un 15 % de descompte respecte a l’euro i mig que costa. D’esta manera, es fomentarà esta nova iniciativa que modernitza el transport públic i oferix una major accessibilitat a la ciutadania.

Este mètode de pagament s’instaurarà a mitjans d’abril, i afavorirà l’ús d’esta forma de transport públic per part dels turistes gràcies a la comoditat i immediatesa del nou servici. «Es tracta d’oferir una alternativa als usuaris, a més de facilitar la fluïdesa i evitar el temps perdut en la compra de bitllets individuals que provoca constants retards en el trajecte.»

DEIXAR RESPOSTA