Viatjant pel camí de la Cultura

0
197

En EMT València som conscients que tenim una responsabilitat més àmplia en la ciutat a més de transportar-te. Perquè al costat de cada passatger, viatgen en realitat una manera de ser, de viure la ciutat, de comprendre el futur, que també es mou i forma part del que som. I compon el que finalment volem per al que ens envolta, forma com veiem el món. Dins d’això, la nostra cultura és un valor fonamental que marca el teu camí i el nostre, indispensable per a aquesta València que compartim. Per això, et portem a viure i disfrutar-la també, com a part i destí del teu viatge amb nosaltres, i creiem que és un camí en què també hem de servir d’altaveu d’aquesta passió cultural que caracteritza a la ciutat, perquè la conegues i t’acostes a ella.

És per això que en EMT València intentem estar a prop dels moviments culturals que es produeixen a la ciutat, que donen una mirada més àmplia, reflexiva i crítica de com som i cap a on es mou el món. La cultura és un motor fonamental de desenvolupament de la societat, i en EMT València ens movem també amb el seu impuls i amb la seua influència a València. Durant aquest 2015, hem estat a prop de diferents elements culturals, que has pogut veure en la nostra comunicació i suports:

  • EMTExperience: hem desenvolupat diferents accions, amb aquest element comú d’experiències a bord del bus. Una possibilitat d’apropar la cultura a bord d’EMT que ha tingut molt bona acollida i en què seguirem caminant amb tu.
  • Concert de Brida: amb aquest emergent grup valencià vam crear un concert a bord del bus, en el qual els assistents (que van guanyar la seua entrada participant en el nostre concurs) van poder disfrutar d’una experiència inoblidable.
  • PAM! 15: les propostes artístiques de diversos participants en la 3a edició de la Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia (PAM!), organitzada pel Màster Universitari en Gestió Cultural (UPV-UV) i pel Màster Universitari en Producció Artística (UPV), van adquirir vida pròpia en els nostres busos i parades.
  • Festival Intramurs: al costat de l’organització del festival vam donar cabuda a diferents accions culturals, per seguir estenent el valor cultural d’aquest.
  • A les nostres xarxes, et recomanem algunes de les activitats més destacades a les que pots arribar en transport públic.
  • I les nostres oficines d’atenció al client t’ajuden a confeccionar la teva millor ruta per arribar-hi.

Un any molt intens en el que hem estat prop de diferents accions culturals. Però, com sempre, ja caminem mirant al futur i, en aquest cas, a 2016, d’una forma també intensa i amb la intenció de seguir sent un mitjà que transite el camí de la cultura. Ens espera un any de nou il·lusionant, així que segueix-nos i segueix viatjant amb nosaltres, que tenim molt i bo en ment per sorprendre’t i a on portar-te!

DEIXAR RESPOSTA